Pomocy!

Wszystko co jest związane z zespołem i nie pasuje do innych kategorii.

Pomocy!

Postprzez kudlatyy955 » Cz cze 19, 2014 6:53 pm

Proszę ludzi jadący na jakikolwiek koncert The Rolling Stones w tym roku, o transport.

Z racji że jestem ich wielki fanem, nie mogę sobie odpuścić jednej z ostatnich okazji, by pójść na ich koncert.

Sytuacja wygląda tak : dzisiaj dowiedziałem się że Stonesi koncertują po Europie.
jestem 18 latkiem i mam 900 zł odłożone na wakacje za które jestem w stanie sobie kupić bilet na koncert do Madrytu i do Belgii (zostanie mi wtedy ok. 50 zł na podróż).

Proszę was rodacy, żebym nie musiał jechać na stopa.
kudlatyy955

Re: Pomocy!

Postprzez 2000 man » Pt cze 20, 2014 6:28 am

Niestety obawiam się, że bilety na koncerty w Hiszpanii i Belgii zostały wyprzedane.
NO FUN
2000 man
Moderator

Postprzez Zeppelinowiec » Pt cze 20, 2014 7:03 am

Po pierwsze w Twoim temacie powinny być zawarte jakieś informacja, mógłbyś napisać, że poszukujesz taniego transportu.
Tutaj masz link do biletów http://www.rollingstones.com/tickets/.
Masz przerąbane, bo wszystkie Lucky Dip zostały sprzedane i wątpię, czy udałoby Ci się kupić jakiś bilet. Jak w sumie najlepszym wyborem byłby jakiś festiwal, gdzie byłbyś jako wolontariusz.
Powodzenia!
-Do you prey to the Gods?
-The Old and the New.
-There is only one God, and His name is Death. And there is only one thing we say to Death: "not today".
Arya Stark i Syrio Forel
Zeppelinowiec

Postprzez muddy » Pt cze 20, 2014 7:19 am

Witam,
cóż można doradzić? Zostaje Ci niewiele okazji, zajrzyj tutaj jeśli chodzi o bilety
http://www.viagogo.pl/Concert-Tickets/R ... es-Tickets
i szukaj tylko e-biletów, byś zdążył je otrzymać przed wyjazdem. Budżet trochę nadwyręży, pewnie nieuniknione częściowe finansowanie przedsięwzięcia z kapitałów obcych, no ale warto.
Ja bym myślał o Szwecji... na prom, potem już z górki...
Powodzenia :)
muddy

Postprzez kudlatyy955 » Pt cze 20, 2014 2:48 pm

Koncert w Szwecji jest dla mnie najlepszą opcją.

Jednak sam bilet na viagogo kosztuje 1120 zł.
Prom do Nynshamn kosztuje 542.40 zł za 1 osobę i rower.
Z Nynshamn do Sztokholmu dostał bym się Rowerem (61 km - ok 4h jazdy)
Tam Nocleg w hostelu 250 zł za 4 noce.

Jak widać ta eskapada wyniesie mnie 1800 zł + wyżywienie, gdzie ja mam 1000 zł.
Macie jakieś pomysły jak zarobić 1000 zł w 8 dni, lub jak maksymalnie obniżyć koszty?

Jakiś darmowy nocleg w Sztokholmie byłby zbawieniem :)
kudlatyy955

Postprzez xindralol » Wt paź 01, 2024 12:53 pm

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xindralol

Postprzez xindralol » Cz sty 15, 2026 11:16 pm

xindralol

Następna strona

Powrót do The Rolling Stones ogólnie